15 січня 2024

 Навчальний тренінг для представників закладів післядипломної педагогічної освіти щодо реалізації програми соціально-емоційного розвитку та навчання для дітей «Peppy Pals (Веселі Друзі)»

      Методист дошкільної освіти відділу дошкільної та початкової освіти ТОКІППО Руслана Мельничук взяла участь у навчальному тренінгу для представників закладів післядипломної педагогічної освіти щодо реалізації програми соціально-емоційного розвитку та навчання для дітей «Peppy Pals (Веселі Друзі)» у межах Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та Тhe LEGO Foundation, який відбувся в м.Київ, у грудні 2023 року.

       Учасників Всеукраїнського заходу привітала Оксана Рома, керівниця освітніх ініціатив Тhe LEGO Foundation, яка натхненно розкрила місію фундації Тhe LEGO Foundation - надихати і розвивати творців майбутнього у своєму виступі «Панорама діяльності Тhe LEGO Foundation в Україні» та презентувала  парціальну програму розвитку дитини від 2 до 6 років через гру «Творці майбутнього», як ресурс, який поєднує теорію і практику з урахуванням виміру потреб сучасної дошкільної освіти.

      Олена Швачова, представник від МОН України, акцентувала увагу на важливості та актуальності психо-емоційної підтримки дітей та дорослих у надзвичайних ситуаціях.

      Тренери Галина Малевич, Олена Черевична, Анна Шварова професійно «занурили» присутніх в атмосферу взаємодії із навчально–ігровим комплектом «Peppy Pals» та ресурсами програми.

      Тренінг був надзвичайно актуальним, корисним, продуктивним. Наступний етап – передати отримані знання педагогам дошкільної освіти Тернопільщини.

 

















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Практикум для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ  ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ ІНТЕГРОВАНОЇ...