13 червня 2022

 НАРОДЖЕНІ З БОЛЕМ І ЛЮБОВ'Ю

(виставка ляльок Лідії Лапки)



9 червня 2022 року, в приміщенні Тернопільської міської бібліотеки-філії №5 для дітей Музей Національної іграшки, відбулось відкриття виставки ляльок Лідії Лапки. У нелегкий час як для України, так і для кожного українця, майстриня подарувала море позитиву, емоційного задоволення, неперевершених вражень. Слід зауважити дух націоналізму, патріотизму, оптимізму, яким був пропитаний весь час відкриття виставки.

Понад 1000 ляльок з різних куточків світу, чимало з яких створено власноруч. Лідія Лапка з Кременця колекціонує та виготовляє ляльки з 2010 року. Віднедавна її колекція поповнилася новими - "Бучанка", "Біженка", "Скорботна мати", "Нескорена". ".На виставці, майстриня представила 350 експонатів, понад три десятки з них - авторські ляльки-мотанки, є також подаровані друзями. А друзів у пані Ліди багато, про що свідчили привітання і побажання присутніх, адже вона багато років працювала у Кременці методисткою з дошкілля і зараз проводить майстер-класи з виготовлення унікальних ляльок. Унікальним є і методичний матеріал, який мав місце на полицях виставки. Приємним сюрпризом для усіх, хто завітав на відкриття, стали подарунки від майстрині - вишиті на згадку обереги.

МИ ЩИРО ВДЯЧНІ ЛІДІЇ ПАВЛІВНІ ЗА ОСОБИСТИЙ ВКЛАД У ДОШКІЛЬНУ ГАЛУЗЬ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ І СПОДІВАЄМОСЬ НА ТІСНУ І ПЛІДНУ СПІВПРАЦЮ!!!

З ПОВАГОЮ!!!























Немає коментарів:

Дописати коментар

  Практикум для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ  ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ ІНТЕГРОВАНОЇ...