22 грудня 2021

 Підготовка педагогічних працівників закладів дошкільної освіти для викладання за програмами наскрізного інтегрованого курсу «Культура добросусідства"


         В рамках реалізації проєкту «Пілотування викладання предмету "Культура добросусідства" в Новій Українській школі та забезпечення сталості його впровадження» та згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 12.07.2021 № 795 про надання грифу «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» модельній навчальній програмі «Культура добросусідства» для учнів 5-6 класів НУШ, а також в рамках підписаного договору між ГО «Інформаційно-дослідний центр “Інтеграція та розвиток”» та Тернопільським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, ГО «Інформаційно-дослідний центр "Інтеграція та розвиток"» провів  тренінг для тренерів для викладачів закладів післядипломної педагогічної освіти, які будуть готувати педагогів для роботи за програмами курсу «Культура добросусідства» в закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Дистанційна частина тренінгу відбулась  25 і 27 листопада, а очний модуль проходив з 10 по 15 грудня 2021 р. в м. Кам’янці-Подільському.                                                                       

        Адміністрація Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відрядила на тренінг Зубаль І.М., методиста дошкільної та початкової освіти, яка в результаті навчання отримала сертифікат тренера по підготовці педагогічних працівників закладів дошкільної освіти для викладання за програмами наскрізного інтегрованого курсу «Культура добросусідства».

             Тренінг проходив у теплій, приємній атмосфері, де кожен учасник мав змогу отримати величезний досвід, попрактикуватись у проведенні тренінгу і взяти участь у тренінгу колег в ролі "складного" учасника. Своєю тренерською майстерністю ділились з учасниками тренери-професіонали: Маргарита Араджионі, Олег Охредько, Неля Лебідь, Олександра Козорог. Багато цікавих тем для розвитку і вдосконалення тренерської компетентності було  розглянуто впродовж навчання. Для ознайомлення, відкрийте  

 програму тренінгу для тренерів для викладання наскрізного інтегрованого курсу "Культура добросусідства"

Щира вдячність Адміністрація Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти за сприяння у навчанні і виявлену довіру!!!!!!! 

Особлива подяка Маргариті Араджионі - члену правління організації "Іртеграція та розвиток", кандидату історичних наук, керівниці творчої групи та авторці ідеї створення інтегрованого курсу міжкультурної та громадянської освіти «Культура добросусідства», менеджерці освітніх проектів організації, тренерці в освіті дорослих за отриманий досвід і нові знання!!!

СВІТЛИНИ ТРЕНІНГУ

.









           


Немає коментарів:

Дописати коментар

  I засідання мовленнєвого клубу «РІДНА МОВА - РІДНЕ СЛОВО»      Навчання мови і розвиток мовлення дітей не зводяться лише до мовленнєво...