22 квітня 2021

Про конференцію та майстер-клас

 

15-16 квітня 2021 року на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти проведено ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності».

У роботі конференції взяли участь понад 300 науковців і практиків освітньої галузі з України, Австрії, Туреччини, Латвії, Словаччини, Польщі і Китаю.

З вітальним словом до учасників звернулися

Петровський Олександр Миколайович, кандидат історичних наук, доцент, директор Тернопільського ОКІППО,

Зварич Ганна Володимирівна, заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації,

а також науковці та викладачі вищих освітніх закладів зарубіжжя.

З детальною програмою заходу можна ознайомитися у документів ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ.

 У рамках конференції були проведені 7 майстер-класів та 11 тренінгів для педагогів (детальніша інформація ТУТ (починаючи з 23 сторінки)).

 Один із майстер-класів «Інноваційні технології в організації освітнього процесу сучасного закладу дошкільної освіти» представили Обшарська Раїса Володимирівна, директор; Дмитраш Любов Романівна, вихователь-методист; Говорушко Людмила Михайлівна, практичний психолог ЗДО №1 «Золота рибка» (м. Чортків).

Учасники зустрічі мали можливість почути із уст практиків про інноваційні технології, їх важливість, про форми залучення педагогів, про труднощі впровадження та бар’єри, про фрустрацію та стереотипи. Виступи Раїси Володимирівни, Любові Романівни та Людмили Михайлівни були прикрашені притчами та поезією, чудовими світлинами, а вправи  допомагали слухачам усвідомити почуте!

Чудовий досвід! Щоденну і натхненну працю для успішного розвитку, радості та щастя маленьких українців продемонстрували флагмани колективу закладу дошкільної освіти №1 «Золота рибка» (м. Чортків).

Щира подяка Вам та колективу!!!

 

Пропонуємо до Вашої уваги матеріали майстер-класу

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «Інноваційні технології в організації освітнього процесу сучасного закладу дошкільної освіти»

ВІДЕО Вправа-тренін "Морська подорож"

ВІДЕО    



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Практикум для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ  ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ ІНТЕГРОВАНОЇ...