05 листопада 2019

ІІ  Всеукраїнський науково-практичний семінар проекту "Впевнений старт"
#VS_Fest-2019


25 жовтня 2019 р.                                     м.Київ

      Королюк О.Й. та Бачинська Н.Я. 25 жовтня були учасниками ІІ фестивалю проекту "Впевнений старт", який проводився за підтримки Національної академії педагогічних наук України, Інститут психології ім. Г.С.Костюка та Української академії дитинства. 
Фестиваль - це можливість підвести підсумки впровадження програми "Впевнений старт" у 2018-19 н.р., поділитися досвідом, відмітити кращих педагогів, заклади дошкільної освіти та партнерів проекту, побувати на майстер-класах, поспілкуватися з авторами проекту, познайомитися з колегами з різних куточків України!
         А все розпочалося з вітального слова та нестандартної переклички регіонів Укарїни: пісні, віршовані слова, подарунки, вітання, побажання, яскраві атрибути - було все! Продовженням стали виступи метрів педагогіки України академіків В.Г. Кременя та С.Д. Максименка, професорів Т.О.Піроженко та Н.В.Гавриш. А дальше - відзначення найкращих, найактивніших, найпрофесійніших! За результатами Всеукраїнського конкурсу перспективного педагогічного досвіду впровадження програмно-методичного комплексу "Впевнений старт: старший дошкільний вік" відбулося нагородженя переможців, дипломантів, а також нагородженя кращих тренерів, тренерів-експертів та партнерів, яке проводив керівник проекту, директор ТОВ "Українська академія дитинства" О.С.Рогозянський. І завершенням першої частини став чудовий майстер-клас по методиці роботи з плакатами з дітьми середнього дошкільного віку, який провела Н.В.Гавриш.
        Друга частина фестивалю - лінійки майстер-класів від переможців конкурсу та авторів проекту - всього 12! Насичено, цікаво, оригінально, практично!
На завершення фестивального дня - підсумки та вільний мікрофон :-)

       Ми продовжуємо впроваджувати програму "Впевнений старт" і на Тернопіллі! 
Запрошуємо приєднуватися до колоритної команди її прихильників, розвиватися разом та відчувати себе сучасним педагогом, який гордиться результатами своєї роботи, вміє критично та нестандартно мислити, сміливо дивиться у майбутнє!
Сподіваюсь, що на наступному фестивалі нас буде більше!
Нагороди, визнання - чекають саме нас!

Сайт "Впевнений старт" https://vstart.com.ua/
Ввівши хеш-тег #VS_Fest-2019 в пошук, Ви зможете переглянути інші матеріали по фестивалю

 



 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Фестиваль Дошкілля «НАТХНЕННЯ»          25 вересня 2024р. методист відділу дошкільної та початкової освіти Ірина Зубаль організувала і п...